Moeder zoekt vrouw die haar dochter hielp

VEENENDAAL - Carola van Dijk uit Veenendaal is op zoek naar de vrouw die haar dochter Salena geholpen heeft na een ongeluk op de Grote Beer. Het 14-jarige meisje werd dinsdagochtend in haar woonplaats aangereden op de fiets en daarna ondersteund door een onbekende held.
"Terwijl mijn dochter daar onder het bloed stond, is er een hele lieve vrouw gestopt. Ze heeft bij Salena gezeten en water gegeven totdat de politie en ambulance er waren", zegt Carola tegen RTV Utrecht.

HELPEN

De moeder is de onbekende vrouw erg dankbaar. Zeker omdat er in eerste instantie niemand was die haar dochter kwam helpen op de kruising van de Grote Beer met de Pollux. "Er reden eerst wel negen automobilisten door, terwijl mijn dochter daar lag", laat ze los op social media.
Carola zou de vrouw graag willen vertellen hoe blij ze is dat ze Salena geholpen heeft. "We hebben helaas geen naam of gegevens van deze vrouw, maar we willen haar graag bedanken voor haar goede zorgen." Het enige dat de Veenendaalse moeder weet is dat de vrouw in een kleine rode auto reed.

CONTACTGEGEVENS

Iedereen die Carola kan helpen wordt gevraagd contact op te nemen met RTV Utrecht. Dat kan via nieuws@rtvutrecht.nl of via 030-8500500. De redactie zal ervoor zorgen dat de tips bij Carola terechtkomen

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.