RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Ondernemers Hardebollenstraat klaar voor buurtborrel

1/2
UTRECHT -

Bewoners en ondernemers van de Hardebollenstraat kunnen elkaar donderdagmiddag beter leren kennen. Tijdens een buurtborrel kunnen ze kennis maken met de nieuwe gebruikers van de voormalige prostitutieruimtes, die daar sindskort anti-kraak worden verhuurd.

Inmiddels hebben de huurders de peeskamertjes opgeknapt. Tijdens die klusperiode was er weinig tijd voor sociale activiteiten en daarom is nu de buurtborrel georganiseerd.

"We merkten allemaal tijdens het klussen dat de bewoners ook super enthousiast waren. En dat ze veel ideeŽn hadden over de invulling van de straat. Vanmiddag gaan we met zn allen kijken wie er allemaal zit en wat hun kwaliteiten zijn. Om te kijken hoe we dit kunnen inzetten voor de straat", aldus initiatiefnemer Evelien Jansen.

De gemeente besloot eerder dit jaar dat de prostitutie niet terugkeert in de Hardebollenstraat. Hoe lang de antikrakers er nu in kunnen blijven werken, is niet duidelijk.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -