RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Plofkrakers AH Soest nog spoorloos

SOEST - De plofkrakers die vorige week toesloegen bij de Albert Heijn in de Soester wijk Overhees zijn nog altijd niet gevonden.

De politie heeft daarom een getuigenoproep gedaan in het RTV Utrecht-opsporingsprogramma Bureau Hengeveld en hoopt dat iemand iets heeft gezien.

De plofkraak veroorzaakte een ravage. In de nacht van donderdag op vrijdag iets na 1.00 uur werden de schuifdeuren van de supermarkt geforceerd. De geldautomaat binnen is opgeblazen.

Getuigen zagen een donkere auto, vermoedelijk een Volkswagen Golf, wegrijden. Ook zoekt de politie naar een Mercedes Vito. Een agent zag zo'n busje kort na de plofkraak met hoge snelheid over de N413 rijden bij Soesterberg.

De agent zette de achtervolging in en het busje ging spookrijdend de A28 op richting Amersfoort. Vermoedelijk nam de bestuurder de afslag bij Maarn.

Het busje werd leeg aangetroffen op De Genestetlaan in Amersfoort, vlakbij park Klein Zwitserland. Of het busje ook daadwerkelijk bij de plofkraak betrokken is, wordt onderzocht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -