RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Stunticoon in actie op Neude

UTRECHT -

Stuntlegende Willem de Beukelaer en acteur Issaka Sawadogo zijn zogenoemde Master-gasten op het Nederlands Film Festival in Utrecht. De 36e editie van het evenement is dit jaar van 21 tot en met 30 september.

De Beukelaer en Sawadogo geven op het NFF tien dagen lang hun visie op het filmvak en delen hun kennis met de festivalbezoeker. Er is een groot publieksinterview in het oude Postkantoor op de Neude, er worden films vertoond en Sawadogo geeft een acteerworkshp. De Beukelaer haalt zondagmiddag 25 september een aantal spectaculaire stunts uit op de Neude, laat de organisatie van het NFF weten.

De Beukelaer is sinds 1994 mede-eigenaar van Stuntteam Hammy de Beukelaer, dat is opgericht door en vernoemd naar zijn vader. Willem leerde het vak van zijn vader. Zestien jaar lang heeft hij zelf actief stunts uitgevoerd. Nu coördineert hij het stuntteam.

Sawadogo, geboren in Burkina Faso, speelt sinds 2000 in prijswinnende Europese producties zoals The Invader, Diego Star en Paradise Suit. Sinds 2012 behoort Nederland tot zijn werkgebied en speelde hij in Arash, Cabo en De Nieuwe Wereld. In 2013 werd Sawadogo genomineerd voor een Gouden Kalf voor Beste Acteur Televisiedrama voor zijn rol in In het niets.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -