RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Pokémon Go-sponsorloop in Zeist

1/2
ZEIST -

In Zeist is volgende maand een Pokémon Go-sponsorloop voor de Hersenstichting. Deelnemers gaan zes kilometer lopen door de stad en komen onderweg langs veel zogenoemde 'Pokéstops'.

De sponsorloop wordt georganiseerd door Annemarie de Leeuw. Haar vader kreeg in juli een hersenbloeding en lag vervolgens drie dagen lang in coma. Om de tijd te doden en wat afleiding te hebben speelde Annemarie veel Pokémon Go.

Ook kwam ze erachter dat de Hersenstichting geld goed kan gebruiken. Dus besloot ze beide onderwerpen met elkaar te verbinden. "Iedereen die meeloopt doneert een eigen bedrag", zegt Annemarie. "Het streefdoel is dat iedereen die meeloopt 5 euro inlegt, maar meer of minder mag. Het gaat vooral om de liefde en de samenwerking."

Annemarie gaat zorgen dat op de route veel virtuele Pokémon-poppetjes te vinden zijn. De tocht is op zondag 4 september en begint en eindigt bij Slot Zeist.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -