RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Magreb'90 boycot Utrechtse media

UTRECHT -

Derde divisionist Magreb'90 doet voorlopig geen zaken met Utrechtse media. Zowel RTV Utrecht als het AD worden door voorzitter Tahar Boulaid geboycot, vanwege de in zijn ogen tendentieuze berichtgeving rond zijn voorganger, die al sinds januari in een Turkse cel zit.

Boulaid heeft de sportpers niet de toegang tot het sportpark ontzegd, maar journalisten zijn niet welkom in de bestuurskamer. Bovendien mogen spelers en technische staf de verslaggevers van RTV Utrecht en het AD niet te woord staan.

Beide media hebben daarom besloten voor de duur van de boycot geen verslag te doen van de wedstrijden van Magreb'90. "Een journalist kan zijn werk niet goed doen als hij zich niet kan informeren", zegt hoofd nieuws en sport Wim Kramer van RTV Utrecht. "Als een verslaggever niet in de bestuurskamer mag komen, heeft hij geen opstellingen. Dan kan je geen verslag doen. Bovendien horen interviews voor en na de wedstrijd bij het verslag."

Magreb-voorzitter Boulaid reageerde deze week niet op verzoeken van RTV Utrecht om een reactie. De omroep zal zondag alleen de uitslag van de wedstrijd tegen Jong FC Den Bosch melden.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -