Pepijn uit Houten wil vakantievriendje Anco terug

HOUTEN/UTRECHT - De achtjarige Pepijn Giesen uit Houten is op zoek naar zijn vakantievriendje Anco. Pepijn was ruim een week geleden met zijn gezin op vakantie in het Franse Valjoly en heeft daar vaak met de Nederlandse jongen gespeeld. Nog voor de familie Giesen weer in eigen land was, kwam het gemis.
"Toen wij nog maar net in de auto naar huis zaten zei Pepijn dat hij zijn vakantievriendje nu al mist", zegt de vader van Pepijn tegen RTV Utrecht. "Eenmaal thuis zei hij nog een paar keer dat hij Anco mist en dat hij nog wel een keer met hem zou willen spelen", aldus Charl Giesen. Maar tot groot verdriet van Pepijn heeft hij geen idee waar Anco woont en zit een afspraakje er dus niet in.

SOCIALE MEDIA

De ouders van Pepijn besloten de hulp van de sociale media in te schakelen. "Mijn vrouw heeft een
geplaatst, en ik
. We krijgen heel veel reacties, maar Anco is nog niet gevonden."
Het bericht is op Facebook is inmiddels ruim honderdzestig keer gedeeld en op Twitter loopt het aantal 'retweets' tot ver over de achthonderd. Ook wordt er massaal gereageerd. De gouden tip zit er nog niet tussen.

ZUSSEN

Het enige dat de familie over Anco weet is dat hij zeven jaar oud is en drie oudere zussen heeft. Een van hen heet Bente. Ze verbleven op bungalowpark Les Cottages de Valjoly. "We zijn vergeten om het adres te vragen", zegt Charl. "De kinderen speelden gewoon lekker met elkaar en dan denk je daar niet direct over na."
De familie Giesen hoopt dat mensen weten wie Anco is er dat er een speelafspraakje tussen de kinderen gemaakt kan worden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.