RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Politie aan hooligans bekerfinale: meld je snel

UTRECHT -

Hooligans die bij de KNVB-bekerfinale in april in Rotterdam politiemensen en stewards hebben aangevallen, krijgen nog n kans om zichzelf aan te geven. Volgende week wil de politie foto's publiceren van supporters die zich dan nog niet hebben gemeld.

Zowel voor als na de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht in De Kuip in Rotterdam waren er ongeregeldheden rond het stadion. Het geweld richtte zich ook tot agenten en stewards. Een ME-bus werd bekogeld en drie politiemensen raakten gewond tijdens de rellen.

De politie heeft het onderzoek naar de rellen rond de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht weer opgepakt. Meerdere verdachten zijn bekend, maar van zo'n twintig mensen is de identiteit nog niet duidelijk, zegt de politie. Van deze verdachten zijn wel videobeelden beschikbaar.

Als de betrokkenen zich niet melden, toont de politie de beelden op politie.nl. Als dat niets oplevert, zijn de beelden ook te zien in opsporingsprogramma's op televisie, zoals Bureau Hengeveld.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -