Veenendaalse redt optreden van Ali B.

VEENENDAAL/EDE - Dankzij Emine Günay uit Veenendaal is Ali B. zaterdagavond niet te laat gekomen voor zijn optreden op de Heideweek in Ede. Dat vertelde de rapper maandagavond in De Wereld Draait Door.
Ali B. kwam door een lege benzinetank op de vluchtstrook te staan. "De muziek stond zo hard, dat ik het niet piepje hoorde van de lege tank", zo vertelde hij in het tv-programma, meldt de Gelderlander. "Stond ik daar op de vluchtstrook, en ik maar zwaaien, maar iedereen bleef maar doorrijden", vertelde hij.

VLUCHTSTROOK

Maar Emine bedacht zich niet en stopte op de snelweg en reed op de vluchtstrook achteruit richting de rapper. "Ze draaide het raampje open en het eerste dat ik tegen haar zei was: ik geef je 400 euro als je me nu brengt naar Ede."
Emine ontdekte pas op het laatste moment dat ze Ali B. had opgepikt. "Waar moet je zijn dan?' vroeg ze aan me. 'Nou gewoon in het centrum voor een optreden', zei ik. Ze keek me aan en zei: 'Optreden??'"
Op het podium nam de rapper zijn redder mee het podium op om haar uitgebreid te bedanken. Het publiek klapte en juichte voor haar. Ook deed hij een freestyle-rap voor haar.

Ali B rapt voor Veenendaalse heldin

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.