RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Elektrische fiets in trek op 50PlusBeurs

UTRECHT - Iets minder dan honderdduizend mensen hebben de afgelopen dagen de jaarlijkse 50PlusBeurs in de Jaarbeurs in Utrecht bezocht. Volgens de organisator waren het er om precies te zijn 97.813 en dat is iets meer dan vorig jaar (ruim 96.000). Ondanks het mooie weer, een volle bak, aldus de organisator.

Bezoekers zijn gemiddeld wat ouder dan vijftig-en-nog-iets: hun leeftijd ligt rond de 62. Publiekstrekkers op de beurs waren dit jaar de elektrische fiets, de camper en online activiteiten, zoals een cursus filmen met de smartphone.

Zangeres en actrice Simone Kleinsma werd op de beurs verkozen tot 50plus-rolmodel, omdat ze "zingt, danst en entertaint alsof er geen leeftijd bestaat." Winnares Kleinsma: "Het kraakt natuurlijk wel op mijn leeftijd en de ledematen zijn na een optreden wat stram, maar in mijn hoofd ben ik nog steeds 25."

Volgend jaar wordt de beurs voor de 25e keer gehouden, van 19 tot en met 23 september.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Nieuwsoverzicht