RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Wie wil trouwen op Utrecht Centraal?

UTRECHT -

Wie dolgraag wil trouwen op Utrecht Centraal mag zich melden bij projectorganisatie CU2030. Ter ere van de opening van de nieuwe stationshal op 7 december, mag ťťn stel op die ene speciale dag trouwen in het station.

Het stel met de meest overtuigende motivatie mag er het ja-woord zeggen. "Ten overstaan van je vrienden, familie en iedereen die wil of toevallig langsloopt", schrijft CU2030. "Wij regelen de locatie, de ambtenaar van de burgerlijke stand, de fotograaf en de film, jullie regelen de stralende glimlach en dť kus."

Volgens de organisatie zijn er genoeg mensen die "iets hebben" met het station. "Iedere dag ontmoeten mensen elkaar op Utrecht Centraal, voor de zoveelste keer, om samen te reizen, om koffie te drinken ůf voor de allereerste date."

Stellen die een trouwerij op het station wel zien zitten, moeten hun motivatie uiterlijk vrijdag 14 oktober mailen naar stationsgebied@utrecht.nl.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -