RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Verdacht viertal Kanaleneiland weer vrij

1/3
UTRECHT -

De vier personen die dinsdagavond in Amsterdam zijn aangehouden, hebben bij nader inzien niets te maken met de onrust van diezelfde avond in de Utrechtse wijk Kanaleneiland.

Daar zou iemand zijn beschoten en werd een auto in brand gestoken. Vervolgens reed een auto hard via de A2 richting de hoofdstad. Maar na de aanhouding van het kwartet bleek dat zij niet verkeerds hadden gedaan.

De Telegraaf schrijft dat de 47-jarige Utrechter die dinsdagavond beschoten zou zijn op de Pearsonlaan, is ontsnapt aan een liquidatie. Hij is volgens de krant een bekende drugscrimineel.

Maar de politie wil dat niet bevestigen tegenover RTV Utrecht. De politie onderzoekt nu of er überhaubt schoten zijn gelost en zo ja waarom.

Na de mogelijke schietpartij brandde een auto uit bij sportpark Rijnvliet. "Het zou kunnen zijn dat het te maken heeft met het incident, maar ook dat is onduidelijk en ook hier roepen we getuigen op."Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -