RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Jörgen Raymann leidt de dans bij Dias Latinos

AMERSFOORT -

Jörgen Raymann is de nieuwe festivaldirecteur van Dias Latinos in Amersfoort. Het Latijns-Amerikaanse dansfestival wordt volgend jaar zomer, na een paar jaar afwezigheid, weer gehouden.

De komiek en presentator laat weten dat hij opgegroeid is met Latijns-Amerikaanse muziek en dat die een belangrijk deel is van zijn identiteit.

Op 17 december wordt een voorproefje van het vernieuwde festival gegeven in het Flint-theater met Dias in Concert. Op verschillende podia is dan van Latijns-Amerikaanse muziek te genieten. Voor die binnenoptredens wordt nog entree geheven, het zomerfestival is gratis.


BEGRIP

Dias Latinos werd twintig jaar geleden voor het eerst georganiseerd onder leiding van Amersfoorter Math Meester als tegenhanger van de eerder door hem bedachte Jazzdriedaagse. Het was jarenlang een begrip, maar in 2013 werd Dias Latinos afgelast vanwege geldgebrek en de stroeve samenwerking tussen de organisatie en de plaatselijke horeca.

In mei werd bekend dat Dias Latinos in 2017 met een nieuwe directie weer doorgang kan vinden.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -