Winterparadijs Amersfoort zoekt vrijwilligers

AMERSFOORT - In Amersfoort wordt weer hard gewerkt aan de komst van de ijsbaan op het Eemplein. Daarvoor hebben zich inmiddels vijftig vrijwilligers aangemeld, maar dat is nog niet genoeg.
Bier tappen, kaartjes verkopen, schaatsen uitdelen, toezicht houden op de baan en het op- en afbouwen: de ijsbaan heeft veel mensen nodig. Die komen er ook wel, verwacht Floor Visser van de organisatie. "Het leuke van dit evenement is dat we heel veel verschillende werkzaamheden hebben en dat zie je aan de vrijwilligersgroep: jonge mensen, maar ook veel ouderen."
Het Winterparadijs Amersfoort wordt voor het vierde jaar op rij opgezet. "We weten een beetje wat we kunnen verwachten dus dat is zeker prettig", zegt Visser. Wel worden dit jaar kleine verbeteringen doorgevoerd, zoals meer activiteiten voor ouderen. Daarover worden oude en nieuwe vrijwilligers woensdagavond bijgepraat.
Het Winterparadijs Amersfoort is open van 25 november tot 8 januari. Overigens is dit niet de enige ijsbaan in de stad. In het centrum komt dit jaar voor het eerst ook een ijsbaan op het Lieve Vrouwekerkhof.

Winterparadijs Amersfoort zoekt vrijwilligers

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.