Vier gewonden na zware crash bij De Meernbrug

UTRECHT - Bij een auto-ongeluk in Utrecht zijn in de nacht van zaterdag op zondag zeker vier mensen gewond geraakt. Het drama gebeurde op de De Meernbrug (Dominee Martin Luther Kinglaan).
Rond 2.30 uur kwam een BMW X5 uit de richting van Den Bosch de A2 af. Het voertuig botste bij de verkeerslichten vol op een Volkswagen Golf, waar op dat moment vier mensen in zaten.

GEWONDEN

De brandweer moest eraan te pas komen om één van hen te bevrijden. De politie meldt eind van de ochtend dat één persoon er slecht aan toe is. Geen van de slachtoffers is overleden, maar of het viertal in levensgevaar verkeert is vooralsnog onduidelijk.
De blikschade was enorm. Ook landde een traumahelikopter om medische hulp te verlenen.

GETUIGE

Radiomaker Coen Swijnenberg was getuige van het ongeluk nog voordat de hulpdiensten er waren. "Het zag er zo lelijk uit", schrijft hij op
. "Mensen op het asfalt in de mistige kou van de nacht."

ONDERZOEK

De politie onderzoekt de aanrijding. In de BMW trof de politie een fles drank aan, maar of de bestuurder onder invloed was is nog onbekend.
De afrit van de A2 en de Dominee Martin Luther Kinglaan richting de stad waren enige tijd afgesloten voor verkeer vanwege het politie-onderzoek.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.