RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Rotterdammer opgepakt in onderzoek naar liquidatie Wout Sabee

DE MEERN -

De politie heeft een 53-jarige Rotterdammer aangehouden voor betrokkenheid bij de moord op Wout Sabee in De Meern. Dat werd dinsdagavond gemeld in het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht.

Volgens de politie gaat het om de man die twee weken geleden te zien was op beelden in het programma. Getoond werd toen hoe iemand een auto stal bij een garagebedrijf in Waalwijk. Die auto werd later gebruikt bij de liquidatie.

De 70-jarige Sabee werd eind juni bij zijn huis in De Meern doodgeschoten. Daags na de moord ontdekte de politie de uitgebrande vluchtwagen in Woerden.

Rechercheurs achterhaalden dat de auto in maart was gestolen bij een garagebedrijf in Waalwijk. Toen de beelden van die diefstal werden getoond in Opsporing Verzocht en Bureau Hengeveld, leverde dat in eerste instantie slechts enkele tips op.

Sabee werd twee jaar geleden al eens het slachtoffer van een poging om hem te liquideren. Twee mannen vuurden bij zijn huis een kogelregen op zijn auto af. Sabee raakte zwaargewond maar wist te ontkomen.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -