RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

"Arrestatie in zaak-Sabee niet vanwege liquidatie"

DE MEERN -

De Rotterdammer die is opgepakt vanwege betrokkenheid bij de liquidatie van Wout Sabee uit De Meern, wordt niet verdacht van moord, maar zit vast op verdenking van autodiefstal. Dat zegt zijn advocaat Niels van Schaik tegen RTV Utrecht.

De 70-jarige Sabee werd eind juni bij zijn huis doodgeschoten. Daarbij werd een auto gebruikt die bij een garagebedrijf in Waalwijk was gestolen. Volgens Van Schaik zit zijn cliŽnt vanwege die diefstal vast, maar heeft hij "op generlei wijze" iets met Sabee's dood te maken.

Sabee werd twee jaar geleden al eens slachtoffer van een poging om hem te liquideren. Twee mannen vuurden toen bij zijn huis een kogelregen op zijn auto af. Sabee raakte zwaargewond, maar wist te ontkomen.

Het tv-programma Opsporing Verzocht meldde dinsdagavond dat een 53-jarige Rotterdam was opgepakt in de zaak. Volgens de politie gaat het om de man die twee weken geleden te zien was op beelden in het programma.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -