Marechaussee: nog geen idee wie beelden voortuin Beatrix lekte

LAGE VUURSCHE - De Koninklijke Marechaussee heeft nog geen idee hoe bewakingsbeelden van Kasteel Drakensteyn op het internet zijn beland. Dat zegt een woordvoerder tegen RTV Utrecht. Bijna een maand geleden doken bewakingsbeelden van de voortuin van prinses Beatrix op het internet op. Op de beelden is te zien hoe een auto op een paaltje knalt.
De Koninklijke Marechaussee, verantwoordelijk voor de beveiliging van leden van de Koninklijke Familie, beloofde in oktober dat er een onderzoek zou komen. Een woordvoerder zei destijds al dat de beelden nooit op het internet mochten verschijnen. "Het onderzoek loopt nog en ik kan er dus nog niets over zeggen", aldus de woordvoerder dinsdagmiddag.

KAPPER

Kort nadat
op het internet verschenen wist RTV Utrecht te melden dat de bestuurder van de zwarte auto de kapster van prinses Beatrix is. Zij mocht niets over het incident vertellen, alleen dat haar auto inmiddels weer gerepareerd is.
Hoe lang het interne onderzoek van de Koninklijke Marechaussee gaat duren is niet duidelijk. Ook over eventuele consequenties kan de woordvoerder nog niets zeggen.

HIT

De beelden van het ongeluk waren een hit op het internet. Mensen vonden het vooral
dat het paaltje weer omhoog schoot.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.