Instellingen

Henk en Sander jagen op handtekening Maradona

MONTFOORT - Henk Schieveen uit Montfoort en Sander de Lang uit de Meern proberen vrijdagavond een handtekening te bemachtigen van Diego Maradona. Ze hopen een voetbalshirt met een handtekening van de wereldberoemde voetballer weer te kunnen verkopen.
Op een gala voor goede doelen in Antwerpen gaan ze de Argentijnse sterspeler waarschijnlijk ontmoeten. Henk en Sander hebben er zin in. "Het is toch een van de grootste voetballers ooit", verklaart Henk.

MILAN

Ze hopen dat Maradona een paar meegebrachte voetbalshirts wil signeren. De afgelopen jaren veilden Henk en Sander al honderden
. Eerst ging de opbrengst naar KiKa, nu proberen de twee zo veel mogelijk geld op te halen
.
"Milan is een jongen van negen jaar oud, door twee chromosoomafwijkingen mist hij een complete hersenbalk", zegt Henk. "Wij zamelen dat geld in om Milan naar de dolfijnentherapie of een stamceltherapie te laten kunnen gaan."

SPANNEND

Het blijft nog even spannend of Maradona daadwerkelijk op het gala verschijnt en of hij dan ook een handtekening wil zetten. Henk en Sander denken in ieder geval dat het wel zal lukken.
"Niks is onmogelijk in het leven. Als je een doel hebt dan moet je er ook vol voor gaan. Ik heb er alle vertrouwen in dat we dat met onze vlotte babbelen wel voor elkaar krijgen."
De twee hopen dat het shirt tweeduizend euro gaat opleveren.

Henk en Sander jagen op handtekening Maradona

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.