RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Amersfoortse tweeling maakt carnavalsplaat over vis

1/2
AMERSFOORT -

De eeneiige tweelingbroers Aard en Peter Lagerwerf hebben vrijdag hun eerste plaat uitgebracht. Het nummer, 'Begin de dag met een visje', is volgens de broers een echte carnavalsplaat.

Aard en Peter begonnen in 2014 hun eigen viskraam. "We zingen eigenlijk al ons hele leven, dus ook in de kraam. We willen de mensen die bij ons komen graag vermaken", zegt Peter. "De mensen krijgen hier iets extra's", vult Aard hem aan.


CARNAVAL

"We zongen al heel vaak de tekst 'begin de dag met een visje'. Maar verder hadden we nog geen tekst. Op een gegeven moment dachten we: Daar moeten we iets mee doen!". En zo was het idee voor een carnavalsplaat geboren. Vrijdag 11 november, het begin van carnaval, is de plaat en de videoclip online gezet. "We zijn echt heel erg trots", zeggen de broers.

Klanten van De Visbroeders reageren enthousiast op het zingende duo. 'Echt heel erg leuk, ieder dag is weer een feestje', zegt ťťn van de klanten vrijdagochtend. Een exclusief optreden van de broers in hun viskar is op de Facebookpagina van RTV Utrecht te zien.

Het nummer is opgenomen in een muziekstudio in Utrecht. "Dat was echt heel erg gaaf om te doen. En ook om de videoclip te maken was heel erg gaaf", zegt Peter. Hoewel de eeneiige tweeling geboren entertainers zijn denken ze er niet over om hun viskraam te verkopen voor een muziekcarriŤre. "Mensen moeten maar naar onze viskraam komen. Dan krijgen ze een gratis optreden."Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -