Student verheugt zich op hamburgerdate met Van Rossem

© RTV Utrecht
UTRECHT - De student die de weddenschap van Maarten van Rossem won tijdens de Amerikaanse verkiezingsnacht in TivoliVredenburg is gevonden. Het is de Utrechtse student Nadim Diab.
Hij sloot een weddenschap met Van Rossem over een mogelijke winst van Trump. Als de Amerikaanse zakenman de verkiezingen zou winnen zou Diab duizend euro en een hamburger krijgen.

BLONDE JONGEN

Van Rossem dacht zelf dat het ging om een blonde jongen. Maar Diab heeft toch echt donker haar. "Ja, ik snap de verwarring bij meneer Van Rossem. Een vriend waarmee ik was, had de pet meegenomen en stelde vlak voor mij een vraag en hij is blond. Toen ik de vraag daarna stelde, had ik zijn pet even op", aldus de Utrechter.
De student is ontzettend blij met het geld, maar het meeste zin heeft hij in de eetafspraak. Diab: "Het is niet zo dat ik het geld niet hoef hoor. Maar het lijkt mij eigenlijk het leukst om samen met meneer Van Rossem die hamburger te eten en het samen over politiek te hebben."

MAARTEN VAN ROSSEM

Maarten van Rossem zelf heeft nog niet kunnen reageren op het nieuws dat de gelukkige gevonden is. Eerder gaf hij aan zich zeker aan zijn belofte te houden, als de rechtmatige vragensteller zich zou melden.

Student Nadim eet graag een burger met Maarten van Rossem.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.