Meer bezoekers voor VerzamelaarsJaarbeurs Utrecht

UTRECHT - De VerzamelaarsJaarbeurs heeft dit weekeinde 32.5000 belangstellenden naar de Utrechtse Jaarbeurs getrokken. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. In april bezochten nog 26.000 bezoekers de beurs die ieder half jaar wordt gehouden.
Dit weekeinde ontvingen ook twee verzamelaars een Dutch Collect Award voor hun bijzondere collectie. Willem Trompert uit Utrecht kreeg een onderscheiding voor zijn collectie Dutch Design-serviesgoed en Imke Gerritsen uit Gorredijk ontving de prijs voor haar verzameling historisch keukengerei. De vijftienjarige Chiel ter Haar uit Leeuwarden kreeg een bijzondere vermelding voor zijn verzameling over voetbal.
De VerzamelaarsJaarbeurs is met 2000 stands Europa's grootste 'vintagebeurs' en biedt het publiek van alles op het gebied van mode, muziek, speelgoed en curiosa. Deze editie was er een overzichtstentoonstelling van de popster Prince en een Pokémon-expositie. Ook konden bezoekers schaalmodellen van schepen bewonderen van zeezenders als Veronica en Radio Caroline.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.