RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Monument voor Dascha Graafsma

HOLLANDSCHE RADING -

Er komt een monumentje voor Dascha Graafsma uit Hollandsche Rading. Het gedenkteken is gemaakt door twee vrienden, en wordt eind deze maand onthuld bij de spoorwegovergang aan de Maartensdijkseweg in Hilversum.

Het is dan precies een jaar geleden dat het 16-jarige meisje om het leven kwam, nadat ze was gegrepen door een trein. Via Facebook wordt iedereen die wil erbij wil zijn, uitgenodigd om te komen.

Over de doodsoorzaak van Dascha is nog steeds veel onduidelijkheid; maar het Openbaar Ministerie gaat er nog steeds vanuit dat het meisje zelfmoord heeft gepleegd. Dascha's familie kan zich daar niet in vinden.

Over de laatste uren van het leven van Dascha Graafsma is onlangs een nieuwe reconstructie gemaakt. Een team vrijwilligers deed opnieuw onderzoek op basis van nieuwe informatie. Zij denken dat de politie met deze nieuwe bevindingen het dossier moet heropenen.

De nieuwe informatie wordt op 12 december bekend gemaakt. Dan wordt de reconstructievideo gepubliceerd.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -