RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Evelien de Bruijn presenteert Top2000

PROVINCIE UTRECHT -

RTV-Utrechtpresentatrice Evelien de Bruijn is dit jaar een van de presentatoren van de Top2000. Voor het eerst in de geschiedenis van de jaarlijkse hitlijst zijn er twee vrouwen aan het presentatieteam toegevoegd.

De Bruijn, die behalve radio- en tv-programma's op RTV Utrecht ook voor SBS6 en WNL presenteert, is een van de elf presentatoren van de Top2000. Haar WNL-collega Marisa Heutink is de andere vrouw die een deel van de zogenoemde 'lijst der lijsten' voor haar rekening neemt. Verder maakt Ruud de Wild op Eerste Kerstdag zijn debuut op NPO Radio 2.

De Lijst met populairste liedjes aller tijden is te horen van Eerste Kerstdag tot en met oudejaarsavond. De Top2000 wordt samengesteld aan de hand van stemmen van de luisteraars. Die kunnen vanaf komende vrijdag een week lang hun favoriete nummers kenbaar maken. Op vrijdagavond 2 december wordt dan meteen de top 3 bekendgemaakt en de volledige lijst volgt op maandag 19 december.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -