RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Chaletmoord: OM eist vier jaar tegen Joyce N.

AMERSFOORT -

Het Openbaar Ministerie wil dat alle vier de verdachten van de chaletmoord achter tralies komen te zitten. Medeverdachte Joyce N. hoorde woensdagmiddag als laatste de strafeis: vier jaar cel.

De zaak draait om de Amersfoortse zakenman Ton Kuijf. Zijn lichaam werd ruim 2,5 jaar geleden gevonden in een brandend chalet in Ermelo. Hij was om het leven gebracht met een hakbijl en mes. Kuijf zou zijn afgeperst.

Hoofdverdachte Janet S., die eerder is veroordeeld voor een levensdelict in 2004, stond vorige week al terecht voor de moord op de Amersfoorter. Tegen haar eiste het Openbaar Ministerie twintig jaar cel en tbs met dwangverpleging.

Medeverdachte Joyce N. wordt ervan verdacht dat ze Kuijf heeft geprobeerd af te persen met door Janet S. bedachte tekstberichten, meldt RTV Oost. Ook heeft ze volgens justitie meegeholpen met het in brand steken van het chalet.

Dinsdag hoorde medeverdachte Youri B. ook vier jaar celstraf eisen. Hij wordt beschuldigd van brandstichting en het wissen van sporen. Janet's broer Danny S. hoorde maandag anderhalf jaar cel eisen voor medeplichtigheid. Hij zou een auto en brandstof ter beschikking hebben gesteld.

De uitspraak is op 12 december.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -