Dronken man schopt deur van stomerij Amersfoort in

AMERSFOORT - Stomerij Cleaningshop in Amersfoort is op zoek naar een jongeman die zondagochtend vroeg de deur van de zaak heeft ingetrapt. De man was volgens de eigenaar van de stomerij "flink beschonken". Hij dacht mogelijk dat hij voor zijn eigen huis stond.
Op bewakingsbeelden is te zien hoe de man minutenlang tevergeefs probeert de deur open te maken met zijn sleutel. Nadat hij het glas van de deur intrapte, drong het tot hem door dat hij aan het verkeerde adres was.
Eigenaar Marco Rensen van de Cleaningshop wil dat de ruit in zijn deur wordt vergoed, dus zette hij de video op Facebook. Hij zegt in het AD: "Waarschijnlijk woont hij hier in de buurt. Iedereen mag best een keer dronken worden. Maar als hij lef heeft, loopt hij hier even naar binnen om te betalen voor wat hij heeft gesloopt."
Woensdagavond zette Rensen de video op de facebookpagina van de Cleaningshop, maar de dader heeft zich nog niet gemeld. De stomerijbaas wil nu een nieuwe camera met betere beeldkwaliteit aanschaffen.
Het filmpje duurt bijna vijf minuten waarin de dader langdurig aan de deur morrelt. Dertig seconden voor het einde van de video besluit hij uiteindelijk de deur in te trappen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.