RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Vlogger Julia (19) mag op Utrecht Centraal wonen

1/2
UTRECHT -

De 19-jarige Julia uit Zutphen mag een week gaan wonen op Utrecht Centraal. Ze is gekozen uit de 200 reacties die bij de NS binnenkwamen na een oproepje op Kamernet. Julia verhuist 1 december naar het grootste station van Nederland en test daar de voorzieningen.

Ze kreeg haar tijdelijke woning dankzij een hospiteervlog. Daarin maakt ze kennis met de stationshal. Ze maakt het gezellig met een kaartspelletje en knuffels. "Elke dag live muziek in je woonkamer, dat is wel heel sfeervol," vertelt ze.


SCHOONMAKER

Gewapend met verhuisdoos en camera stelt Julia zich in haar filmpje voor aan haar toekomstige medebewoners, zoals een NS-service-medewerker en een schoonmaker. "Ik hoef niet eens zelf schoon te maken: ideaal!"

Na het tandenpoetsen loopt ze in pyjama zelfs tegen Sinterklaas aan. "Utrecht Centraal, megagroot, maar tegelijk ook heel huiselijk. Ik denk dat ik me hier wel een week kan vermaken," zo besluit Julia haar vlog.


GEMEUBILEERD

De felbegeerde gemeubileerde kamer van Julia is 40m2 groot. Ze test de voorzieningen in de week voordat het vernieuwde station geopend wordt.

De Zutphense zal via haar vlogs ook verslag van haar ervaringen doen.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -