Zoekactie vermiste Niels weer zonder resultaat

Honden en hun begeleiders maken zich klaar voor de zoektocht.
Honden en hun begeleiders maken zich klaar voor de zoektocht. © Omroep Gelderland
CULEMBORG - Een grote zoekactie naar Niels Wienberg uit Culemborg heeft zondag niets opgeleverd. De 18-jarige jongen is sinds 19 november vermist.
In totaal zochten volgens Omroep Gelderland 57 honden met ongeveer tachtig begeleiders langs de Lek en in woonwijken. Als er geen gerichte tips meer binnenkomen, dan was dit de laatste grote zoekactie.
Wienberg is vorige week nog gezien op Utrecht Centraal. Daarna heeft zijn familie niets meer van hem gehoord. Het vermoeden is dat hij zichzelf verborgen houdt. De verwarde jongen gebruikt medicijnen en die heeft hij dringend nodig. Zijn familie heeft op verschillende plekken zakken met levensmiddelen opgehangen.
Er is al eerder met honden en een helikopter naar de Culemborger gezocht. De politie zegt dat nog steeds tips over de tiener binnenkomen. Die worden allemaal nagetrokken.

SIGNALEMENT

Niels Wienberg is twee meter lang, slank en heeft bruin haar. Toen hij verdween droeg hij een bruine jas met vier zakken, een grijze joggingbroek, een zwart effen T-shirt met lange mouwen en bruin/grijze sneakers van het merk Australian.
De politie adviseert mensen Niels niet aan te spreken als ze hem zien, maar direct 112 te bellen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.