RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Stille tocht voor overleden Michael (25)

AMERSFOORT -

Er komt een stille tocht voor Michael de Boe. De Amersfoorter overleed afgelopen weekend nadat hij was neergestoken tijdens een feest bij de partyboot aan de Kleine Koppel.

De familie organiseert de herdenking en hoopt dat er op drie december veel mensen hem de laatste eer willen bewijzen. "Afgelopen zondagmorgen is mijn lieve broer vermoord. Nu wil ik graag voor hem een stille tocht organiseren omdat ik weet dat hij graag onder de mensen kwam", aldus zus Kelly op Facebook.

De tocht start zaterdagavond rond 20:00 uur bij de Albert Heijn op het Eemplein. Vervolgens lopen alle aanwezigen naar de plek waar de 25-jarige Michael om het leven kwam. Zijn zus hoopt dat iedereen bloemen of een mooie kaars wil meenemen.

"Het was zo'n goede en lieve jongen; hij deed niemand kwaad. Maar toch moest hij dit meemaken. Wij zijn als gezin kapot van verdriet en kapot van een groot verlies", aldus Kelly.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -