RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Stille tocht voor Michael: "Ik hoop dat hij vanaf boven kan meegenieten"

1/3
AMERSFOORT -

De nabestaanden van de in Amersfoort vermoorde Michael zijn nog steeds in verwarring. Er liggen inmiddels bloemen en kaarsjes vlakbij de plek waar de 25-jarige Amersfoorter in de nacht van zaterdag op zondag werd doodgestoken. Zijn zus Kelly zegt tegen RTV Utrecht dat ze hem mist en daarom organiseert ze een stille tocht.

Michael kwam om het leven na afloop van een feest voor zijn oma op een partyboot aan de Kleine Koppel. Eenmaal buiten ontstond ruzie en een oom van Michael stak hem neer. Kort nadat hij werd neergestoken, overleed hij in het ziekenhuis.


STILLE TOCHT

Kelly is bezig met een eerbetoon voor haar broer. "Ik ga een stille tocht organiseren. Vooral omdat hij graag onder de mensen kwam en er veel mensen zijn die weten hoe hij in elkaar zit. Ik hoop dat hij van boven kan meegenieten."

De stille tocht zou zaterdag om 20.00 uur starten vanaf het Eemplein, maar volgens De Stad Amersfoort is de start vanwege de schaatsbaan verplaatst naar Poppodium Fluor. De deelnemers lopen naar de plek waar Michael werd neergestoken.

Zijn zus Kelly stond maandag nog in shock bij de bloemen en kaartjes voor haar overleden broer. "Hij was een lieverd en was eindelijk op de goede rit. Hij had vroeger best wat probleempjes gehad, maar hij kwam eruit. Het ging super. Hij had z'n rijbewijs net gehaald, had net een nieuwe baan, een autootje en was net verloofd. Dat is nu allemaal een beetje in de war."


VERDRIETIG

Dat hun broer, zoon en verloofde nota bene vlak na een familiefeestje op de partyboot zo aan zijn einde kwam, maakt de schok extra groot. "Je verwacht het niet. Vooral als je zo'n leuke verjaardag hebt gehad. Ik voel me slecht. Ik slaap niet en eet niet. Ik ben heel verdrietig. Het liefste heb je dat hij wakker wordt en dat hij terugkomt of binnen komt lopen. Maar dat gebeurt niet."

De politie is overigens nog op zoek naar getuigen. De recherche zoekt specifiek naar een jongen en een meisje die de politie over de fatale steekpartij tipten.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -