RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

"Doodgestoken Michael kwam op voor zijn moeder"

AMERSFOORT -

Michael de Boe is omgebracht omdat hij opkwam voor zijn moeder. Dat zegt zijn vader Jaap in De Stad Amersfoort. De oom van de 25-jarige Michael was na een verjaardagsfeest uitgevallen tegen zijn moeder en het slachtoffer wilde verhaal halen, aldus zijn vader.

De familie van Michael doet in de krant verhaal om een einde te maken aan alle speculaties. "Er was naar mijn mening geen enkele aanleiding om mijn zoon dood te steken", zegt Jaap de Boe.

Het slachtoffer was op de partyboot aan de Kleine Koppel om de verjaardag van zijn oma te vieren. Dat was een gezellig feest, zegt zijn vader. "Als de sfeer ook maar iets grimmig was geweest, waren we allang weggeweest." Maar het wás gezellig. "Zelfs de bediening sprak over een leuke avond", zegt Jaap. "Opeens sloeg het om en was het binnen een paar tellen gebeurd."

Oom Harald werd direct na de steekpartij aangehouden door de politie. Hij wordt verdacht van doodslag. Volgende week moet hij voor de raadkamer van de rechtbank verschijnen, die gaat zich dan voor het eerst over de zaak buigen.

Zaterdag is een stille tocht voor Michael, die wordt georganiseerd door zijn zus Kelly.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -