Schoonmakers Connexxionbus ontslagen na joyride

AMERSFOORT - Schoonmaakbedrijf CSU heeft twee schoonmakers ontslagen. Vorige week reden de twee met een bus door Amersfoort en daarbij hebben ze flinke schade gemaakt.
Woordvoerder Erwin de Vos van CSU zegt dat er genoeg bewijs is dat de twee schoonmakers de vernielingen hebben aangebracht. "Ze zijn dezelfde dag nog ontslagen", aldus de woordvoerder. Na berichtgeving van RTV Utrecht over de vernielingen liet het schoonmaakbedrijf al weten de mannen op het matje te willen roepen.

SCHADE

Hoe groot de schade precies is weet De Vos nog niet. "Ik heb geen enkel idee, ik heb daar nog geen informatie over binnengekregen." Wel wil CSU de schade verhalen op de twee joyridende schoonmakers.
Getuigen zagen vorige week de bus rond middernacht rijden. De stadsbus raakte tijdens de rit meerdere paaltjes en auto's. Connexxion heeft direct aangifte bij de politie gedaan, de zaak is nog in onderzoek.

EXCUSES

Vervoerder Connexxion stalt de bussen 's avonds op een rangeerterrein aan de rand van de stad. Daar worden de bussen ook schoongemaakt. De vervoerder eiste vorige week excuses van het schoonmaakbedrijf.
Volgens De Vos blijft CSU de bussen voor Connexxion schoonmaken.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.