RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Ruim 150 deelnemers aan stille tocht voor doodgestoken Michael

1/4
AMERSFOORT -

Ruim honderdvijftig mensen hebben zaterdagavond in Amersfoort een stille tocht gelopen voor de omgekomen Michael de Boe. Hij werd vorig weekend doodgestoken gestoken tijdens een familiefeest.

De tocht, die georganiseerd werd door de familie, startte rond 20.30 uur op een parkeerplaats naast het Eemplein. Deelnemers liepen naar een partyboot aan de Kleine Koppel, de plek waar de 25-jarige Michael om het leven kwam.

De Boe werd neergestoken door zijn oom, Harald B. Het slachtoffer zou verhaal hebben gehaald bij B. nadat die was uitgevallen tegen zijn moeder. Harald B. is opgepakt en wordt door het OM verdacht van doodslag.


BLOEMEN

Deelnemers aan de stille tocht is gevraagd bloemen of een kaars mee te nemen. Onder meer de ouders, opa en oma en verloofde van Michael waren aanwezig. Daarnaast liepen er vrienden mee en mensen die Michael niet kenden, maar wel graag hun meedeleven wilden betuigen.

De familie van Michael liet aan RTV Utrecht weten blij te zijn met het aantal mensen wat naar de tocht was gekomen. "Het is drukker dan verwacht. Aan de opkomst is te zien hoe geliefd Michael in Amersfoort was."

Deelnemers lieten bij een bankje bloemen en kaarsen achter, waarbij het minutenlang stil was en mensen elkaar omhelsden. Rond 20.45 uur eindigde de stille tocht.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -