RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Verliefd treinstel trouwt tijdens opening Utrecht Centraal

1/2
UTRECHT -

Veel mensen hebben hun ware liefde gevonden in de trein. Dat geldt zeker voor conductrice Trudy Engelen en machinist Robert de Boer. Woensdag trouwen ze tijdens de opening van het vernieuwde Utrecht Centraal.

Op het station van Amersfoort sloeg de vonk een jaar geleden over. Robert stond bij de rookpaal op perron 5. "Er kwam een heel vrolijke conductrice aan met een kopje koffie en die begon gelijk met me te praten. Ik dacht: die is leuk", vertelt Robert.


FACEBOOK

Trudy stuurde hem kort daarop een vriendschapsverzoek op Facebook. "Het was gelijk plingpling en chatten. Daarna heb ik hem nog een keer opgezocht. Stonden we allebei te shaken. Maar toen wist ik al: die laat ik niet meer gaan."


TROUWEN

Hoewel het stel nog maar een jaar bij elkaar is lopen ze al maanden met huwelijksplannen rond. "We wilden eigenlijk volgend jaar trouwen, totdat we hoorden dat we op Utrecht Centraal konden trouwen", aldus Robert. Het trouwen op het grootste station van Nederland is woensdag onderdeel van de officiŽle opening.


EIGEN TREIN

Robert en Trudy wonen in Soest. Woensdagochtend vertrekken ze vanaf het station van Amersfoort naar Utrecht. "In Amersfoort staat een privťtrein op ons te wachten", aldus Trudy. Deze trein komt naar verwachting rond kwart over tien aan op Utrecht Centraal, waarna het NS-stel elkaar om half 11 het ja-woord geeft.

Naast Robert en Trudy mogen andere stelletjes ook trouwen op Utrecht Centraal. Zij krijgen alleen geen uitgebreide speech en ceremonie. Een beetje zenuwachtig is het echtpaar in spť wel. "We gaan het zien", zegt Robert. "Ik hoop dat ik een beetje kan slapen vannacht."Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -