RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

"Slachtoffer familiedrama Amersfoort trok mes in eigen lichaam"

1/2
AMERSFOORT -

Michael de Boe (25) werd niet doodgestoken door zijn oom. Hij zou het mes in zijn eigen lichaam hebben getrokken. Dat stelt de advocaat van verdachte Harald B. aan de hand van de verklaring van zijn cliŽnt.

De Boe overleed bij een steekpartij na afloop van een familiefeest van zijn oma op de partyboot aan de Kleine Koppel. Eenmaal buiten ontstond ruzie en een oom van Michael zou hem neer hebben gestoken. B. wordt verdacht van doodslag.


ELEKTRICIEN

B. zou standaard een mes bij zich hebben, omdat hij werkt als elektricien. De oom van Michael trok zijn mes toen hij op de grond dreigde te vallen. "Hij dacht, als ik nu val trappen ze me dood", aldus advocaat Bart van Elst. Toen B. een gaatje zag, liep hij naar zijn auto. Hij had zijn dochtertje bij zich.

Michael zou vervolgens achter hem aangerend zijn en trok zijn oom aan zijn arm. "Mijn cliŽnt liep nog een keer weg en hij heeft nog een keer aan zijn arm getrokken. Michael heeft toen het mes in zijn eigen lichaam getrokken."

"Mijn cliŽnt verklaart dat er geen sprake is geweest van opzet", stelt Van Elst. Zijn cliŽnt zou daarom moeten worden vrijgesproken.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -