RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Problemen rond spoor Driebergen maandagochtend verholpen

1/3
DRIEBERGEN-RIJSENBURG -

ProRail verwacht dat de werkzaamheden aan het spoor bij Driebergen maandag voor de ochtendspits verholpen zijn. Eerder leek de overlast nog tot dinsdag te gaan duren.

Een omgewaaide boom zorgde voor grote problemen op het spoor rond Driebergen. Tussen Utrecht en Ede-Wageningen reden daarom geen treinen. Ook maandag moeten treinreizigers nog rekening houden met vertraging op het traject.

Twee stalen portalen van de bovenleiding zijn beschadigd, meldt ProRail zondagochtend. "Met man en macht" werken monteurs van het bedrijf aan herstel. Ook autoverkeer kon lange tijd geen gebruikmaken van de overweg op de Hoofdstraat van station Driebergen. Inmiddels mogen auto's mondjesmaat het spoor weer over.

Aanvankelijk dacht ProRail tot dinsdagochtend bezig te zijn met de herstelwerkzaamheden, maar inmiddels is die verwachting bijgesteld omdat de portalen niet vervangen maar gerepareerd worden. De verwachting is dat het herstel tot even voor de ochtendspits van maandag duurt.

ProRail adviseert de reisplanner te raadplegen voor meer informatie over alternatieve routes.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -