RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Beelden met mogelijke getuigen van liquidatie Ranko Scekic

UTRECHT -

De politie is op zoek naar nieuwe getuigen die de moordenaars van Ranko Scekic mogelijk gezien hebben. Afgelopen zomer werd de 45-jarige Scekic doodgeschoten in Utrecht Overvecht. Hij stond op de Kretadreef met iemand te praten. De daders gingen ervandoor op een scooter die later is teruggevonden in De Bilt.

De politie liet dinsdagavond in Opsporing Verzocht nieuwe bewakingsbeelden zien en wil graag in contact komen met mensen die op de beelden te zien zijn. Woensdag zijn de beelden ook te zien in het opsporingsprogramma Bureau Hengeveld op RTV Utrecht.


VOORBIJGANGERS

De politie zoekt onder meer voorbijgangers in De Bilt en Bilthoven. De daders passeerden op hun scooter twee vrouwen en een jongen op een fiets met een hockeystick. Waarschijnlijk kregen ze in de buurt van de Groenekanseweg pech met hun scooter. De politie hoopt ook dat getuigen daar iets over kunnen vertellen.


BESTUURDER

De daders gebruikten bij de liquidatie een donkergroene Piaggo Skipper 125 cc. De bestuurder van de scooter rookte, was licht getint, rond de 2 meter lang en tussen de 25 en 30 jaar oud. Hij had een mager postuur en zwart, kort opgeschoren haar, dat later verstopt zat onder een bivakmuts. Hij droeg die dag een donker trainingsjack en broek en donkere sportschoenen.


SCHUTTER

De man achterop, de schutter, rookte ook, was rond de 1.60 - 1.65 meter lang, rond de 20 jaar oud en licht getint van huidskleur. Hij had een iel postuur en mogelijk een matje in zijn nek. Hij droeg die avond donkere kleding en had een groot wapen bij zich.


26KOPER

De moord op Scekic wordt gelinkt aan de zogenoemde 26Koper-zaak. De verdachten in die zaak werden onlangs vrijgesproken van het voorbereiden van concrete liquidaties. De hoofdverdachten zijn wel veroordeeld tot acht jaar cel vanwege verboden wapenbezit en deelname aan een criminele organisatie.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -