RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Twee nieuwe Zara's openen in Hoog Catharijne

UTRECHT -

Zara Home en Zara Man zullen in het voorjaar van 2017 de deuren openen in het nieuwe Entreegebouw van Hoog Catharijne. Ook de modeketens Bershka en Stradivarius krijgen een grote winkel in het gebouw aan het Vredenburg.

De ketens zijn eigendom van de Spaanse modegigant Inditex. Die heeft met de Zara in het woonwinkelgebouw De Vredenburg al veel vloeroppervlakte in Utrecht. Vanwege het succes van die winkel opent het bedrijf meer vestigingen in Utrecht.

Inditex is de eerste huurder van het Entreegebouw die bekend wordt gemaakt. Volgens Hoog Catharijne lopen nog onderhandeling met tal van bedrijven. "We hebben niet te klagen over aandacht", zegt een woordvoerder. De komende tijd zullen naar verwachting meer namen van huurders bekend worden gemaakt.

In het voorjaar van 2017 gaat het eerste deel van het Entreegebouw open. Dan zullen ook de eerste woningen bovenin worden opgeleverd. Het gebouw maakt deel uit van Hoog Catharijne. De vernieuwing van het complete winkelcentrum is in 2018 klaar.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -