14 tips over liquidatie Overvecht, ook namen genoemd

UTRECHT/BILTHOVEN - De politie heeft 14 tips gekregen over de moord op Ranko Scekic in Overvecht. De Utrechter werd afgelopen zomer op klaarlichte dag doodgeschoten voor zijn huis aan de Kretadreef.
De binnengekomen tips gaan onder meer over het kapje van een vuurwapen dat is getoond. Ook zijn er mensen die denken iets belangrijks gezien te hebben en mensen die aanslaan op de signalementen van de daders. Er zijn ook namen genoemd van mogelijke daders.
In Opsporing Verzocht toonde de politie dinsdagavond bewakingsbeelden van vier getuigen in Groenekan en Bilthoven die de daders mogelijk op hun vluchtscooter hebben gezien. Het voertuig werd daar ook gedumpt, vlakbij bedrijvenpark Larenstein.
In de tv-uitzending liet de politie ook weten dat de man de dagen voor zijn dood in het buitenland was. "Hij zat in Zweden, Duitsland en Denemarken. We willen graag weten wat hij daar te zoeken had en met wie hij mogelijk contact had. Ook was hij opgeroepen om te getuigen voor de rechtbank in de zaak 26Koper. Wellicht hebben mensen daar ook informatie over."
Vandaag in Bureau Hengeveld meer informatie over deze liquidatie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.