Ouderenfonds zoekt vrijwilligers voor kerstkaartenactie

PROVINCIE UTRECHT - De kerstkaartenactie van het Nationaal Ouderenfonds in Bunnik loopt als een trein. Mensen kunnen een kaartje naar het fonds sturen, dat dan weer verzonden wordt naar eenzame senioren. Maar er komt zoveel binnen dat het fonds het niet meer aankan. Daarom worden nieuwe vrijwilligers gezocht.
"We hebben nu al zo'n 25.000 kerstkaarten binnen, maar we verwachten dat de komende dagen daar nog honderdduizenden bijkomen", zegt Wander van der Kolk van het Nationaal Ouderenfonds. "We zoeken tientallen vrijwilligers die de kerstkaarten bij ons kunnen sorteren en versturen."
Niki van Rhee is één van die vrijwilligers. "Ik vind het ongelooflijk dat er zoveel betrokkenheid is vanuit heel Nederland, van jong tot oud. Echt hartverwarmend. Iedereen stuurt wat!"
Van Rhee en haar collega's kunnen wel wat hulp gebruiken, want ze hebben het hartstikke druk. "Het is in het midden van het land, goed te bereiken met het openbaar vervoer en hartstikke gezellig. Je bent met allemaal andere mensen die het ook leuk vinden om te doen. Dus kom vooral helpen!"
Mensen die in Bunnik als vrijwilliger aan de slag willen, kunnen zich aanmelden via vrijwilliger@ouderenfonds.nl

Ouderenfonds zoekt vrijwilligers voor kerstkaartenactie

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.