Agenten herdenken onbekende dode man Oud-Zuilen

OUD-ZUILEN/LEUSDEN - Rechercheurs hebben dinsdag kaarsen en wierook aangestoken bij het graf van de onbekende man die in Oud-Zuilen werd gevonden. Ook vervingen de agenten het plastic herdenkingsbordje bij zijn graf in Leusden door een houten kruis. Dat deden ze omdat het precies een jaar is geleden dat een voorbijganger het lichaam van de man in de Vecht zag liggen.
De politie heeft ondanks een zeer uitgebreid onderzoek nog steeds geen idee wie de Aziatische man is en hoe hij in het water terecht is gekomen. De recherche heeft onder meer foto's verspreid en een gezichtsreconstructie laten maken. De man werd dit jaar in het bijzijn van journalisten en rechercheurs begraven op Rusthof in Leusden.
De politie laat via Facebook weten dat het onderzoek naar de identiteit van de man nog steeds gaande is. Tips die de politie verder kunnen helpen zijn dan ook welkom. De man was tussen de 20 en 30 jaar oud, 1.75 meter lang en had een slank tot normaal postuur. Hij had zwart haar en bruine ogen, een verzorgd gebit en geen tatoeages.
Het opsporingsprogramma Bureau Hengeveld besteedt 28 december weer aandacht aan de zaak.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.