RTV Utrecht vraagt uw mening over de politiek

PROVINCIE UTRECHT - Op 15 maart zijn er verkiezingen voor de Tweede Kamer en daarna komt er een nieuw kabinet. Het belooft een spannende strijd te worden, waarbij de kiezer het uiteindelijk voor het zeggen heeft.
U kunt uw mening over de politiek geven door een korte vragenlijst in te vullen.
Sinds de uitkomst van referenda over Oekraïne en Brexit, en de overwinning van Donald Trump in de VS wordt veel gezegd en geschreven over onvrede, bezorgdheid of boosheid bij een deel van de kiezers, in Amerika, Europa en in Nederland.
Maar hoe zit dat nou precies? Zijn burgers inderdaad bezorgd over de toekomst of boos op de politiek of eigenlijk helemaal niet? Wat zit ze dan precies dwars? En, als het zo is dat politici niet meer worden vertrouwd, waardoor komt dat dan? Maar ook: wat is in ons land goed geregeld en moet zeker zo blijven? En wat moet er veranderen?
RTV Utrecht wil het graag weten. In plaats van deskundigen aan het woord te laten, vragen we het aan u. We nodigen u van harte uit om mee te doen aan een publieksonderzoek. Doel is om, ten behoeve van onze berichtgeving, een nog beter beeld te krijgen van wat er leeft onder de bevolking.
We stellen het zeer op prijs als u meedoet. Uw antwoorden worden vertrouwelijk behandeld. RTV Utrecht doet dit publieksonderzoek samen met de NOS en de regionale omroepen van Friesland, Zuid-Holland (RTV Rijnmond en Omroep West), Zeeland en Noord-Brabant. De vragenlijst is ook op hun website te vinden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.