RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Politie zoekt doorrijdende scooteraar

UTRECHT - De politie heeft een getuigenoproep gedaan naar aanleiding van een aanrijding donderdag op de Vleutenseweg, waarbij de aanstichter er van door is gegaan.

Een 20-jarige Utrechtse fietste donderdag rond 18.30 uur samen met een vriendin over de Vleutenseweg in de richting van de Thomas A. Kempisweg. Ter hoogte van de Javastraat staken ze de Vleutenseweg over. De Utrechtse werd daar aangereden door een scooter die van links kwam. Ze werd gelanceerd en kwam enkele meters verder op straat terecht.

De scooterbestuurder kwam ook ten val. Hij is nog naar het slachtoffer toegelopen om te kijken hoe het met haar ging, maar vervolgens is hij weggereden in de richting van de Bosboom Toussaintstraat. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat zij onder andere meerdere breuken in haar gezicht heeft.


SIGNALEMENT

De scooterbestuurder is een jongen met een lichtgetint uiterlijk, rond de 18 jaar oud met een tenger postuur. Hij droeg een zwarte korte jas en had handschoenen aan. De scooter is donker van kleur, heeft geen kentekenplaat en de uitlaat zou door de aanrijding beschadigd zijn.

De politie vraagt getuigen te bellen met 0900-8844 of het online tipformulier in te vullen. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via M-online.

Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.