RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Amersfoorts raadslid loopt blauwtje bij CvdK

AMERSFOORT - Het Amersfoortse raadslid Ben Stoelinga probeert al tijden lang in contact te komen met Willibrord van Beek, de Utrechtse Commissaris van de Koning. Maar omdat hij niets van zich laat horen weigert Stoelinga op te komen draven bij een borrel met de provincieleider.

Stoelinga van de eenmanspartij Amersfoort2014 wil met Van Beek praten over het Amersfoortse datalek. Persoonlijke gegevens van 1900 Amersfoorters werden per ongeluk naar een onbekende gemaild.


OPEN BRIEF

Omdat het Stoelinga telkens niet lukt contact te krijgen met Van Beek, heeft hij een open brief geschreven. "Via uw secretariaat is het mij helaas niet gelukt om schriftelijk een afspraak te maken", schrijft hij.

"Bij het feestje van de herbenoeming van onze burgemeester heb ik u daarvan mondeling op de hoogte gesteld en heeft u mijn visitekaartje ontvangen. U zou het initiatief nemen om een afspraak te maken. Ik heb helaas niets meer van u gehoord."


BORREL

Aanstaande donderdag brengt Van Beek een werkbezoek aan Amersfoort. Hij sluit af met een borrel in de MariŽnhof en daarbij zijn ook alle raadsleden uitgenodigd. Maar Stoelinga komt niet. Hij schrijft dat hij geen zin heeft te luisteren naar een "ongetwijfeld lovende speech over het werkbezoek richting het stadbestuur in Amersfoort".

Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht