RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Van Schaik deels tevreden na "zeer intensieve" periode

1/2
UTRECHT - FC Utrecht-directeur Wilco van Schaik kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn periode bij de club. "Het was zeer intensief", zei hij in een afscheidsinterview op RTV Utrecht. "Aan de buitenkant zie je altijd de leuke dingen, maar het heeft ook een binnenkant en dat trekt wel eens een wissel op je."

Maandag vertelde Van Schaik op de nieuwjaarsreceptie na zes seizoenen te stoppen. Hij maakt dit seizoen nog af. "Zes jaar is lang in de voetballerij."


GELD

Het minst tevreden is Van Schaik over de financiŽle situatie bij de club. "Ik had graag liever eerder zwarte cijfers gehad, dat duurt te lang. We zijn er nu dichtbij", sluit hij hoopvol af.

Bij zijn aanstelling in 2011 zei Van Schaik al dat hij de club zo snel mogelijk gezond wilde maken, maar dat lukte dus niet.


FANS

Blijer is Van Schaik met de waardering van supporters. "Onze klanttevredenheid stijgt. We proberen dingen aan te passen, nu bijvoorbeeld de catering op de Zuidtribune. We hebben een nieuwe geluidsinstallatie geÔnstalleerd."


TOEKOMST

Wat Van Schaik in de toekomst gaat doen weet hij nog niet. "De komende zes maanden ga ik nog vol aan de slag." In juli wil hij op vakantie met zijn vrouw. "Dat is er de laatste jaren bij in geschoten."

Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht