NS weet niets van verloren bedrag van 16.000 euro in trein

AMERSFOORT - Een man die net zijn getunede Audi zou hebben verkocht zou woensdagmiddag 16.000 euro hebben verloren in de trein bij Amersfoort. De NS zegt echter van niets te weten.
Een vriendin van de man deed woensdagavond haar verhaal aan Hart van Nederland. "We zijn radeloos. Ik ga vanavond echt niet kunnen slapen, denk ik. Ik hoop dat het geld terugkomt", aldus de vrouw.
De man was volgens haar in slaap gevallen in de trein van Rotterdam naar Amersfoort. "Hij schrok wakker toen hij moest overstappen en vergat zijn tas met geld. Het was een lange reis en hij heeft veel aan zijn hoofd. Daarom was hij in slaap gevallen. Ik had hem nog zo gewaarschuwd."
Volgens de vrouw is het verlies gemeld bij de politie en is er contact gezocht met de NS, maar zij zeggen dus van niets te weten. De vrouw zegt tegen Hart van Nederland. "Zij lieten weten dat ze aan het einde van de ritten gaan kijken of ze het kunnen vinden", aldus de vriendin. Ze hoopt snel een telefoontje te krijgen met goed nieuws, maar vreest dat dat niet gaat gebeuren, zegt ze tegen Hart van Nederland.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.