RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Rouw om Lindsey (11); politie hoopt op beelden brand

1/2
AMERSFOORT -

De politie is met spoed op zoek naar mensen die foto's of filmpjes hebben gemaakt van de fatale woningbrand in Amersfoort. Bij de brand aan de Gounodstraat raakte zaterdagochtend het 11-jarige meisje Lindsey zwaargewond; zij overleed uiteindelijk zondagmiddag.

De recherche gaat inmiddels uit van kwade opzet. Mensen kunnen filmpjes en foto's uploaden via een tipformulier op www.politie.nl.

"We hebben direct nadat de brand geblust was een groot onderzoek gestart," vertelt politiewoordvoerder Jacqueline van Houten. "Daaruit is gebleken dat de brand is aangestoken. We hebben een team geformeerd om deze zaak aan te pakken."

Tijdens het blussen van de brand vonden hulpdiensten het zwaar gewonde meisje. Ze werd overgebracht naar het brandwondencentrum in Beverwijk, waar ze aan haar verwondingen is bezweken. Haar 25-jarige zus moest naar het ziekenhuis, omdat ze rook had ingeademd.

Meerdere ambulances en brandweervoertuigen rukten in de nacht van vrijdag op zaterdag uit voor de brand. Ook landde er een traumahelikopter.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -