RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Amersfoortse school herdenkt brandslachtoffer Lindsey (11)

1/5
AMERSFOORT -

De Amersfoortse Schoolvereniging gaat de overleden leerling Lindsey (11) herdenken. Het meisje kwam dit weekend om bij aangestoken brand in een woning in de Gounodstraat.

Volgens schooldirecteur René van Eijk wordt er op "zorgvuldige wijze aandacht aan haar overlijden besteed". Over de wijze waarop en wanneer wil de school niets kwijt.

Lindsey liep in de nacht vrijdag op zaterdag ernstig letsel op bij de brand. Ze werd gereanimeerd en moest naar het brandwondencentrum Beverwijk. Zondagmiddag bezweek ze aan haar verwondingen. Bij het huis in de Gounodstraat zijn bloemen en knuffels neergelegd.

Een zus (25) van Lindsey moest ook naar het ziekenhuis na de brand. Zij had rook ingeademd.


AANGESTOKEN

De politie gaat uit van brandstichting. Of er iets naar binnen is gegooid of dat de dader in het huis heeft toegeslagen, is nog onbekend.

Een rechercheteam zoekt uit wie de fatale brand op zijn of haar geweten heeft en roept buurtbewoners en getuigen op om filmpjes en foto's te uploaden via het tipformulier op www.politie.nl.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -