RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Eerder brandstichting bij gezin van overleden Lindsey (11)

1/2
AMERSFOORT -

De familie van de overleden Lindsey Ngo (11) uit Amersfoort is eerder doelwit geweest van brandstichting. De politie bevestigt tegen RTV Utrecht dat vorig jaar een auto van het gezin in brand is gestoken.

Zondagmiddag overleed Lindsey in het brandwondencentrum in Beverwijk. Zij en haar oudere zus waren in de nacht van vrijdag op zaterdag thuis toen er brand uitbrak in de woning in de Gounodstraat. Volgens de politie is de brand aangestoken. Lindsey werd door een brandweerman uit de vlammenzee gehaald, maar redde het niet.


AANHOUDING

Volgens de politie is er april vorig jaar aangifte gedaan van de autobrand. "We gaan dit zeker meenemen in het onderzoek", aldus een woordvoerder. De politie kon vorig jaar de dader van de autobrand niet achterhalen. "Er is niemand voor aangehouden."

In de buurt gaan veel verhalen rond over wat er in de nacht van vrijdag op zaterdag precies is gebeurd. Maar de politiewoordvoerder wil daar verder niet op ingaan.


BLOEMEN EN KNUFFELS

Bij het huis van Lindsey zijn inmiddels veel bloemen en knuffels neergelegd. Ook zijn er kaarsjes aangestoken om Lindsey te herdenken en liggen er handgeschreven briefjes voor het meisje.

De Amersfoortse Schoolvereniging heeft al aangekondigd om Lindsey te herdenken. Volgens de directeur wordt er op "zorgvuldige wijze aandacht aan haar overlijden besteed". Over de manier waarop en wanneer wil de school niets kwijt.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -