Liquidatie Overvecht was vergismoord

Utrecht - Bij de liquidatie vorige week in Overvecht is de verkeerde man doodgeschoten. De mogelijke daders van deze moord, die zware wapens bij zich hadden, zijn enkele dagen later opgepakt. Dat zeggen meerdere bronnen tegen RTV Utrecht.
Bij de schietpartij aan de Faustdreef kwam in de nacht van 11 op 12 januari de 31-jarige Hakim Changachi om het leven. De Utrechter werd meerdere malen van dichtbij beschoten, maar de daders zouden het dus eigenlijk op iemand anders gemunt hebben.

ZWARE WAPENS

Een paar dagen na de moord zaten er verdachte personen in een auto, zeggen bronnen. De verdachten hadden zware wapens op zak en zijn overmeesterd door de politie. Over hun identiteit en hun motieven is nog niets bekend. Het is ook niet duidelijk waar de arrestatie heeft plaatsgevonden.
De politie wil tot dusver maar weinig kwijt over de zaak. De man die eigenlijk het doelwit was is ondergedoken.

FAMILIEVETE

Over de doodgeschoten Hakim Changachi deden na de moord gelijk veel geruchten de ronde. Zo zou zijn familie zijn verwikkeld in een vete met een familie uit Breda.
Bron van het conflict zou een ripdeal in het drugsmilieu zijn, die zou zijn uitgemond in moorden en wraakacties over en weer.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.